AZVO QA forum

Područja => Reakreditacija visokih učilišta 2011/2012 => Znanstvena i stručna djelatnost/Stručna i istraživačka djelatnost => Topic started by: Ivana on 15 Prosinac, 2011, 15:23:19 pm

Title: Projekti prijavljeni preko visokog učilišta
Post by: Ivana on 15 Prosinac, 2011, 15:23:19 pm
Pozdrav,

još jedno pitanje.
S obzirom da se vrši evaluacija samo za naš Odjel koji je jedan od odjela na Sveučilištu, a nastavu na našem odjelu drže i kolege kojima je neki drugi odjel matični (mnogi nastavnici drže nastavu na više odjela), da li mi u tom slučaju navodimo i njihove projekte ili samo projekte koje vode i na kojima sudjeluju nastavnici kojima je naš Odjel matični? Konkretno, točka "Projekti prijavljeni preko visokog učilišta" - upisujemo li tu i projekte koje vode kolege s drugih odjela (a drže nastavu i na našem Odjelu) ili samo one koje vode nastavnici s našeg Odjela na kojemu se provodi samoevaluacija? Problem je u tome što mi nismo visoko učilšte, nego Odjel na Sveučilištu, znači poslodavac je isti, Sveučilište.
Title: Odg: Projekti prijavljeni preko visokog učilišta
Post by: Melita on 19 Prosinac, 2011, 15:42:33 pm
Molila bih vas ako ikako može, da što prije odgovorite na prethodno pitanje!
Zaista nam je hitno!
Hvala!
Title: Odg: Projekti prijavljeni preko visokog učilišta
Post by: Odjel za akreditaciju VO on 20 Prosinac, 2011, 13:09:03 pm
Navedite samo projekte koji vode nastavnici kojima je matični vaš Odjel.

Podatke o projektima nastavnika kojima je matični neki drugi Odjel dostavit će se tijekom iduće reakreditacije koja će obuhvatiti taj Odjel.