AZVO QA forum

Područja => Prijave za znanstvene centre izvrsnosti 2014 => Topic started by: Marina Matešić on 25 Srpanj, 2013, 09:27:02 am

Title: Pravo prijave
Post by: Marina Matešić on 25 Srpanj, 2013, 09:27:02 am
Poštovani,

u Javnom pozivu za dostavu projektnih prijedloga za osnivanje znanstvenih centara izvrsnosti u Republici Hrvatskoj stoji da prijavu projektnih prijedloga na Javni poziv mogu podnijeti znanstvenici ali i znanstvene organizacije.
Nadalje piše da prijavitelj može prijaviti najviše jedan projektni prijedlog.
Međutim, obrazac za prijavu ne pravi razliku da li prijavu dostavlja znanstvenik ili znanstvena organizacija. Po čemu se onda zna da li je prijavu poslao znanstvenik ili znanstvena organizacija?
Da li se iz jedne znanstvene organizacije može prijaviti vise od jednog projekta (naravno svaki sa drugim znanstvenikom kao voditeljom projekta)?
Title: Odg: Pravo prijave
Post by: Marina Matešić on 25 Srpanj, 2013, 09:27:29 am
Poštovani,

Ako je nositelj znanstvena organizacija, može se prijaviti samo jedan projekt. Međutim, voditelja s jedne znanstvene organizacije može biti više, ako organizacija daje samo potporu voditeljima.
Da li je prijavljena organizacija kao prijavitelj, a voditelj samo kao osoba za koordinaciju i komunikaciju, ili je prijavljena osoba kao voditelj, a organizacija za potporu, vidjet će se iz projektnog prijedloga.

Srdačan pozdrav,

Odjel za akreditaciju u znanosti