Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?
03 Prosinac, 2020, 08:17:25 am
Forum Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija
Novosti:

Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.

Poruke - Ivana

Pages: [1]
1
Hvala.
Imam još jedno pitanje.
U točki "Mentori" potrebno je navesti mentore i broj radova koji su objavili. Da li u toj točki upisujemo i mentore koji sudjeluju na nastavi kao predavači našeg odjela, ali im naš Odjel nije matični, već neki drugi odjel istog Sveučilišta?

2
Pozdrav,

još jedno pitanje.
S obzirom da se vrši evaluacija samo za naš Odjel koji je jedan od odjela na Sveučilištu, a nastavu na našem odjelu drže i kolege kojima je neki drugi odjel matični (mnogi nastavnici drže nastavu na više odjela), da li mi u tom slučaju navodimo i njihove projekte ili samo projekte koje vode i na kojima sudjeluju nastavnici kojima je naš Odjel matični? Konkretno, točka "Projekti prijavljeni preko visokog učilišta" - upisujemo li tu i projekte koje vode kolege s drugih odjela (a drže nastavu i na našem Odjelu) ili samo one koje vode nastavnici s našeg Odjela na kojemu se provodi samoevaluacija? Problem je u tome što mi nismo visoko učilšte, nego Odjel na Sveučilištu, znači poslodavac je isti, Sveučilište.

3
Hvala na odgovoru.

Molim još jedno pojašnjenje. Ako doktorand upisan na zajednički doktorski studij u kojem sudjeluje naše visoko učilište ima mentora koji nije na našem visokom učilištu, već na nekom drugom, da li on u tom slučaju daje svoje mišljenje o tom mentoru?
Hvala

4
Poštovani,

imam pitanje vezano uz točku: "h) Navedite mišljenja doktoranada o dostupnosti mentora doktorskih disertacija, odnosno o vremenu koje im se posvećuje za upućivanje u metode znanstvenog istraživanja."

Možete li mi, molim Vas, definirati pojam DOKTORAND. Misli li se tu na osobu koja je zaposlena na našem odjelu i istovremeno je upisana na neki, bilo koji, doktorski studij ili se misli isključivo na doktorande koji su upisani na doktorski  studij kojeg provodi naš Odsjek?

Zanima me konkretno da li se u ovom slučaju misli na
1. mišljenje doktoranada koji su upisani na doktorski studij u kojem sudjeluje naš Odjel i imaju mentore na našem Odjelu
2. mišljenje doktoranada koji su upisani na neki drugi doktorski studij, a imaju mentore na našem Odjelu ili
3. mišljenje doktoranada koji su upisani na doktorski studij u kojem sudjeluje naš Odjel, a imaju mentore na nekom drugom visokom učiištu ili instituciji?

Što je s našim djelatnicima koji su na doktorskom studiju na drugom visokom učilištu i imaju mentore na drugom visokom učilištu, uzimamo li njih u obzir u bilo kakvim evaluacijama vezanim za naš Odjel?

Hvala na odgovoru

5
Pozdrav,

imam pitanje u vezi s radovima i projektima, a vezano za tablicu 5.5 Bibliografija.
Zanima me kako se u ovom slučaju definira nastavnik. Konkretno, u našem slučaju radi se o Odjelu koji je dio Sveučilišta. Naši nastavnici kojima je naš Odjel matični su u biti zaposlenici Sveučilišta, jednako kao i kolege s drugih odjela. Ako je na primjer, rad nastao kao produkt suradnje nastavnika s našeg odjela s kolegom s drugog odjela istog Sveučilišta (a samoevaluaciju radimo samo za naš Odjel), da li to spada pod radove koje su zajednički napisala dva nastavnika visokog učilišta ili u drugu kategoriju, radove koji su proizašli iz suradnje s drugim visokim učilištima i znanstvenim organizacijama?
Da li se i novaci i asistenti smatraju nastavnicima ako su autori radova uvrštenih u bazi CC, WoS i slično?

Također, zanima me što učiniti u situaciji kada imamo nastavnika koji nije zaposlen na našem Odjelu (tj. Sveučilištu), ali drži nastavu našim studentima. Da li je on u tom slučaju naš nastavnik i u koju onda kategoriju spadaju radovi koje je on napisao s kolegom s našeg Odjela?

Pages: [1]


Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 2.0.15 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!