Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?
24 Listopad, 2020, 04:15:46 am
Forum Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija
Novosti:

Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.

Poruke - Meri

Pages: [1]
1
Poštovani, imam nekoliko pitanja vezano uz tablicu 5.5.:
1. može li se isti rad navesti u tabeli dva puta? Neke kategorije, kao što su Radovi u domaćim časopisima s međunarodnom recenzijom, ili u časopisima s domaćom recenzijom te Radovi u časopisima vaše institucije, mogu se navesti u više redaka, jer većina njih ulazi i u prvu odnosno u drugu kategoriju.
Te nejasnoće znatno utječu na broj radova u tabeli i samim time na sliku o znanstvenoj aktivnosti nastavnika na Odjelu. Svjesna sam da je pitanje umnogome slično s temom Vrsta rada i mjesto objave korisnika Marije Omazić, ali odgovori u toj temi nisu mi mnogo pomogli.
2. u svim kategorijama navodila sam znanstvene radove, dakle izvorne i pregledne znanstvene radove te prethodna priopćenja, osim naravno u kategoriji stručni rad. Da li je to u redu?
3. pod "našom institucijom" se smatra samo naš odjel u okviru kojega radimo samoevaluaciju ili tu ulaze i časopisi koje izdaju drugi odjeli na istom Sveučilištu?
4. u kategoriji "Broj radova koji su proizašli iz suradnje s drugim visokim učilištima i znanstvenim organizacijama" pod njima se smatraju drugi odjeli na istom Sveučilištu ili druga sveučilišta i organizacije u Hrvatskoj?
Unaprijed zahvalna!

Pages: [1]


Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 2.0.15 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!