Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?
30 Listopad, 2020, 02:35:23 am
Forum Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija
Novosti:

Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.

Poruke - lanam

Pages: [1]
1


Poštovana,
 
Visoka policijska škola u Zagrebu nalazi se u postupku reakreditacije, a zbog specifičnosti svoje položaja kao ustrojstvene jedinice Ministarstva unutarnjih poslova nejasno nam je u Samoanalizi  potpoglavlje m), 1. Poglavlja Samoanalize visokog učilišta u kojem se traže sljedeći podaci: 
 
m) Navedite kada ste i na koji način reagirali i/ili sudjelovali u donošenju odluka od javnog interesa.
 
Naime, djelatnici Visoke policijske škole sudjelovali su u radu raznih radnih skupina za izradu zakonskih akata, pravilnika, projekata MUP-a, koji su se u konačnici reflektirali na javni interes, no u tome nije bila meritorna odluka Visoke policijske škole, već MUP-a jer smo mi samo ustrojstvena jedinica MUP-a. Iz navedenog razloga Vas lijepo molimo za pojašnjenje navedenog potpoglavlja, tj. da li da ga popunjavamo s aktivnostima koje smo poduzimali za MUP ili ne?
Naljepše se zahvaljujem.
 
S poštovanjem,     dr. sc. Lana Milivojević, (zadužena s poglavljem 1. Upravljanje visokim učilištem i osiguravanje kvalitete)

Pages: [1]


Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 2.0.15 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!