Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?
06 Svibanj, 2021, 07:50:40 am
Forum Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija
Novosti:

Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.

Poruke - Andreja

Pages: [1]
1
Molim da mi još pojasnite ubrajaju li se u ovu tablicu i glumci? Naš fakultet zapošljava i likovne umjetnike, ali dramske umjetnike. Hvala.

2
Razno / Prijevod samoanalize na engleski jezik
« on: 04 Prosinac, 2013, 18:09:16 pm »
Molim, pojasnite mi što sve trebamo prevesti na engleski jezik (dokumente, priloge ...) ukoliko smo gotovi s izradom samoanalize?

Hvala.


3
Pod slovom h) Navedite mišljenja doktoranada o dosupnosti mentora doktorskih disertacija, odnosno o vremenu koje im se posvećuje za upućivanje u metode znanstvenog istraživanja.

Ukoloko se na pojedinom fakultetu ne ostvaruju doktorski studiji, a nastavnici su unatoč tome  mentori doktorandima na drugim fakultetima raznih sveučilišta, podrazumijeva li se i u tome slučaju mišljenje doktoranada i uvrštamo li ga u opisnu ocjenu pod slovom h)?

Hvala.

4
Riječ je o Učiteljskome fakultetu.
Hvala.

5
Molim da mi pojasnite što znači premijerno predstavljanje umjetničkih djela na manifestacijama od međunarodnog značaja? Odnosi li se to na izložbe koje su premijerno predstavljene samo u nozemstvu ili na izložbe koje su prvi put predstavljene u Hrvatskoj, a potom iste takve prvi put predstavljene u inozemstvu.

Nadalje, što se podrzumjeva pod pojmom kompleksnih umjetničkih djela?

Uključuje li ova tablica isključivo samostalne izložbe?

Hvala.

Pages: [1]


Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 2.0.15 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!