Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?
29 Listopad, 2020, 23:25:08 pm
Forum Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija
Novosti:

Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.

Teme - VELV-tim1

Pages: [1]
1
Molimo Vaše mišljenje vezano uz pitanje iz poglavlja 6. koje glasi : Analiza primjene međunarodnog iskustva nastavnika i suradnika stečenog duljim boravcima(godinu dana ili više) na uglednim visokim učilištima ili institutima u svijetu. Dakle, da li se pitanje odnosi isključivo na stalno zaposlene djelatnike ili se u njih mogu uvrstiti i vanjski suradnici, obzirom da u strukturi izvedbe nastave sudjeluje i značajan broj eminentnih stručnjaka koji posjeduju međunarodna iskustva.

2
Studijski programi / Prosjek ocjena
« on: 21 Listopad, 2011, 09:45:45 am »
Molimo Vas da li postoje saznanja vezana za proces „Izrada samoanalize“ prema naputku Agencije za znanost i visoko obrazovanje, a koja se odnose na poglavlje 2. Studijski programi u dijelu popunjavanja tablice 2.3. Struktura upisanih studenata i zanimanje za studijski program u posljednje tri godine pod rubrikom (stupcem) vezano za prosjek ocjena gimnazijskih i strukovnih škola. Naime, nejasnoća je vezan uz prosjek ocjena tj. na koji se način dobiva prosjek ocjena srednjoškolskog obrazovanja (ak. god. 2008/09, 2009/10, 2010/11)?

Pages: [1]


Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 2.0.15 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!