Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?
31 Listopad, 2020, 12:08:56 pm
Forum Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija
Novosti:

Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.

Teme - Mesarić

Pages: [1]
1
Nekoliko pitanja za područje ekonomije:
1. kao znanstveni radovi tretiraju se radovi "originalni znanstveni rad" i "pregledni rad". Što je s radovima kategorije "prethodno priopćenje" . Naime u izborima u prethodnim razdobljima i ta je kategorija radova bila znanstveni rad a sada se takvi radovi ne uključuju. Da li će ti radovi biti uključeni u neku od kategorija znanstvenih radova ?

2. Prema Pravilniku o uvjetima izbora u znanstvena zvanja (čl. 17. st. 3) navedeno je da u radove prve skupine ulaze radovi objavljeni u časopisima koji su indeksirani u bazama WoSCC i SCOPUS. Prema tome bi u radove prve skupine trebali ulaziti i oni koji su indeksirani u WoSCC u Conference Proceedings Citation Index. Da li su radovi iz WoS CPCI uključeni u kategoriju prve skupine radova ?
Prema istom članku st. 6 u tu kategoriju spadaju i zbornici radova indeksirani u WoSCC i poljedično radovi objavljeni u tim zbornicima bi se trebali smatrati radovima prve skupine. Da li je to točna interpretacija ?

3. Prema članku 18. stavak 3 u kojem su definirani posebni dodatni uvjeti za polje ekonomije, stoji da se u radove prve skupine ubrajaju i radovi objavljeni u bazi EconLit.


Ovo je pitanje iz razloga što je na radionici za CROSBI administratore 14.03.18. navedeno da u radove najviše kategorije ulaze samo izvorni znanstveni radovi i pregledni radovi u časopisima indeksiranima u SCOPUS-u te u WoSCC indeksima SCI-EXP, SSCI i ESCI

Pages: [1]


Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 2.0.15 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!