Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?
17 Travanj, 2021, 15:41:33 pm
Forum Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija
Novosti:

Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.

Teme - spircb

Pages: [1]
1
Izrađujemo dopunske isprave o studiju u skladu s Uputama za izradu dopunskih isprava izdanim od strane MZOS. Kako stoji u uputama stečena kvalifikacija se ne prevodi na engleski već ostaje na hrvatskom. Prilikom Vanjskog vrednovanja jednog visokog učilišta od strane AZVO-a zamjerka je bila da navedena kvalifikacija nije prevedena na engleski. Zanima me da li postoje neke detaljnije upute od strane AZVO-a koje se daju članovima povjerenstva koje dolazi na visoko učilište u vanjsku prosudbu?

2
Prilikom izrade tablice 3.5.pod stupac "Broj studenata koji su izgubili pravo studiranja iz generacije" da li da ubrajam sve studente koji su se ispisali, izgubili pravo studiranja kao i neaktivne u ovoj akademskoj godini?
Ujedno molim pojašnjenje za posljednji stupac "Prosječno trajanje studija". Da li da ga izračunavam samo za diplomirane ili da u trajanje uključim i one koji još uvijek studiraju?

Pages: [1]


Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 2.0.15 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!