Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?
21 Listopad, 2019, 01:10:39 am
Forum Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija
Novosti:

Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.

Poruke - Odjel za akreditaciju VO

Pages: 1 2 3 [4]
46
Ako je na primjer, rad nastao kao produkt suradnje nastavnika s našeg odjela s kolegom s drugog odjela istog Sveučilišta (a samoevaluaciju radimo samo za naš Odjel), da li to spada pod radove koje su zajednički napisala dva nastavnika visokog učilišta ili u drugu kategoriju, radove koji su proizašli iz suradnje s drugim visokim učilištima i znanstvenim organizacijama?

Rad koji su zajednički napisala dva nastavnika visokog učilišta, kao što će navesti i drugi Odjel kada na njega dođe red za reakreditaciju

Da li se i novaci i asistenti smatraju nastavnicima ako su autori radova uvrštenih u bazi CC, WoS i slično?

Ne, ali za takve slučajeve možete dodati poseban stupac, kao i u sličnim  slučajevima kada želite prezentirati neke podatke koji nisu predviđeni (napisano na početku Uputa za samoanalizu: Niže navedene natuknice služe kao vodilja u sastavljanju samoanalize, što ne isključuje slobodu uprave visokog učilišta da iznese i dodatne elemente koji mogu biti značajni za analizu rada visokog učilišta.)

Također, zanima me što učiniti u situaciji kada imamo nastavnika koji nije zaposlen na našem Odjelu (tj. Sveučilištu), ali drži nastavu našim studentima. Da li je on u tom slučaju naš nastavnik i u koju onda kategoriju spadaju radovi koje je on napisao s kolegom s našeg Odjela?

Ne, jer Vaše učilište  nije njegova matična ustanova. Između ostalog, njegovi bi se  radovi onda  zbrajali i prilikom reakreditacije njegove matične ustanove.

Radove koje je napisao zajedno s nastavnikom s Vašeg Odjela stavljate u kategoriju "Broj radova koji su proizašli iz suradnje s drugim visokim učilištima i znanstvenim organizacijama".

Pages: 1 2 3 [4]


Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 2.0.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!