Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?
12 Travanj, 2021, 23:28:56 pm
Forum Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija
Novosti:

AZVO QA forum | Područja | Novi ciklus reakreditacije visokih učilišta 2017/2018. | Analitički prilog iz MOZVAGA | Topic: Vanjski suradnici u MOZVAGU « natrag naprijed »
 Str: [1] Dolje Ispis
Autor Tema: Vanjski suradnici u MOZVAGU  (Posjeta: 3895 )
SFSB
korisnik
*
Postova: 18


Profil Email
« : 21 Studeni, 2017, 13:19:59 pm »

Poštovani,
da li će trebati unositi podatke o vanjskim suradnicima (životopise i ostalo što treba)  neovisno da li su u sustavu VU ili su iz gospodarstva, kao i da li će se sati koje drže vanjski suradnici unositi u MOZVAG? Ako da trebamo li prije radionice u prosincu 2017. o MOZVAGU unijeti vanjske suradnike  ili ćemo to moći uraditi nakon što bude aktivna nova verzija MOZVAGA?
Evidentirano
Odjel za akreditaciju
Sr. Member
****
Postova: 128


Profil Email
« Odgovor #1 : 22 Studeni, 2017, 12:41:15 pm »O vanjskim suradnicima će biti potrebno unijeti osnovne podatke kao i podatke potrebne za izračun analize uvjeta izvođenja. Nije potrebno unositi životopise u Mozvag. Ako su vanjski suradnici iz gospodarstva, i za njih će biti potrebno unijeti nastavno opterećenje tj. sate koje drže na vašim studijskim programima, kao i za sve ostale nastavnike bez obzira jesu li nastavnici vaši zaposlenici ili vanjski suradnici. Podatke o nastavnom opterećenju ne morate unositi prije radionice, ali bi bilo korisno da za sve nastavnike u staroj verziji Mozvaga unesete podatak o OIB-u jer će poslužiti za povezivanje pri migraciji podataka iz stare u novu verziju sustava.
Evidentirano
SFSB
korisnik
*
Postova: 18


Profil Email
« Odgovor #2 : 22 Studeni, 2017, 13:55:16 pm »

Hvala na odgovoru,
još jedna nejasnoća, promjene prezime nastavnika da li raditi u staroj ili u novoj verziji MOZVAGA? Da li unositi nove radove nastavnika koji ih kvalificiraju za izvođenje nastave ili to ne treba dirati i u kojoj verziji naravno?
Da li stručni suradnici trebaju biti u MOZVAGU
Evidentirano
Odjel za akreditaciju
Sr. Member
****
Postova: 128


Profil Email
« Odgovor #3 : 27 Studeni, 2017, 09:43:47 am »

Budući da će podaci biti prebačeni iz stare verzije Mozvaga u novu, dobro bi bilo da sve podatke o svojim nastavnicima pregledate i ažurirate u staroj verziji Mozvaga. Svakako već u starom Mozvagu unesite podatak o OIB-u za sve vaše nastavnike jer će taj podatak služiti za povezivanje pri migraciji podataka iz starog u novi Mozvag. Ne trebate unositi životopis i popis radova u stari Mozvag. U novom Mozvagu neće postojati rubrika o životopisu, a podatke o broju radova sukladno tablicama za Mozvag iz priloga samoanalizi evidentirat ćete u novoj verziji Mozvaga. Asistenti i svi suradnici koji sudjeluju u izvođenju nastave trebaju biti evidentirani u Mozvagu.
Evidentirano
 Str: [1] Gore Ispis 
AZVO QA forum | Područja | Novi ciklus reakreditacije visokih učilišta 2017/2018. | Analitički prilog iz MOZVAGA | Topic: Vanjski suradnici u MOZVAGU « natrag naprijed »
Skoči na:  


Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 2.0.15 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!