AZVO QA forum

Područja => Reakreditacija visokih učilišta 2011/2012 => Upravljanje visokim učilištem i osiguravanje kvalitete => Topic started by: Odjel za akreditaciju VO on 09 Studeni, 2011, 09:59:44 am

Title: Često postavljana pitanja_Upravljanje VU i osiguranje kvalitete
Post by: Odjel za akreditaciju VO on 09 Studeni, 2011, 09:59:44 am
1.O) NAVEDITE KADA STE I NA KOJI NAČIN REAGIRALI I/II SUDJELOVALI U DONOŠENJU ODLUKA OD JAVNOG INTERESA.  MOLIMO POJAŠNJENJE, NA ŠTO SE TOČNO ODNOSI PITANJE?

Pitanje se odnosi na kontekst društvene odgovornosti visokog učilišta – traži se da se navede situacija u kojima je vaša institucija ili pojedini njeni nastavnici reagirala na pitanja od šireg društvenog interesa (studije, analize, javni istupi, izjave za javnost, upozorenja na probleme u društvu i slično).

JE LI POTREBNO RADITI I PRILOŽITI SWOT ANALIZU VISOKOG UČILIŠTA ILI JE DOVOLJNO NAZNAČITI TKO JE ZADUŽEN ZA TU AKTIVNOST U SKLOPU VISOKOG UČILIŠTA?
Za sada je dovoljno ispuniti tablicu u samonalizi u dijelu gdje se spominje SWOT analiza (Tablica 1.1.), no uvijek postoji mogućnost da stručno povjerenstvo prilikom posjete visokom učilištu zatraži na uvid dodatni dokument (SWOT analizu).