AZVO QA forum

Područja => Unaprjeđenje sustava MOZVAG => Topic started by: Odjel za analitiku i statistiku on 06 Listopad, 2016, 10:17:18 am

Title: Uvodne informacije za Mozvag administratore
Post by: Odjel za analitiku i statistiku on 06 Listopad, 2016, 10:17:18 am
Pozivamo vas da na stranicama ovog foruma, u okviru teme "Rasprava o radu u sustavu Mozvag", iznesete probleme s kojima se najčešće susrećete ili ste se susretali u radu sa sustavom Mozvag te bismo voljeli čuti vaše prijedloge za poboljšanja. Za sudjelovanje u forumu, odnosno za otvaranje novih tema i odgovaranje na objave, trebate se registrirati na početnoj stranici foruma.

Informacijski sustav Mozvag, uz pomoć kojeg se provode vanjska vrednovanja kvalitete u visokom obrazovanju i znanosti, potrebno je unaprijediti kako bi se poboljšala dostupnost i upotrebljivost podataka te olakšala analiza i izrada izvješća za vanjske stručnjake te širu javnost.
Upute za rad u sustavu dostupne su na adresi: https://mozvag.srce.hr/upute/pages/viewpage.action?pageId=558431

AZVO je u 2016. godini završio petogodišnji ciklus reakreditacije visokih učilišta i, poučeni iskustvom, u budućem ciklusu reakreditacije želimo omogućiti direktan unos svih kvantitativnih podataka koji se dostavljaju u okviru samoanalize (u tablicama).
O postupku reakreditacije (procedurama, dokumentima) možete se informirati na našim internetskim stranicama:
https://www.azvo.hr/index.php/hr/vrednovanja/postupci-vrednovanja-u-visokom-obrazovanju/reakreditacija-visokih-ucilista

Uz raspravu na forumu, po potrebi planiramo i usmene konzultacije sa zainteresiranim djelatnicima visokih učilišta tijekom listopada i studenog. Konačan prijedlog za tehničko unaprjeđenje Mozvag-a planiran je za prosinac 2016. pa bismo cijenili vaš konstruktivni doprinos.

Hvala.