Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?
18 Svibanj, 2021, 16:08:01 pm
Forum Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija
Novosti:

Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.

Poruke - Jelena M.

Pages: [1]
1
Upravljanje visokim učilištem i osiguravanje kvalitete / doktorandi
« on: 16 Prosinac, 2014, 15:01:14 pm »
Poštovani,

kako se na našoj visokoškolskoj instituciji ne izvode poslijediplomski studiji i nemamo upisanih studenata - doktoranada, a imamo djelatnika u suradničkim zvanjima koji su na istima na drugim institucijama, odnosno, profesora u znanstveno-nastavnim zvanjima koji su mentori na poslijediplomskim studijima na drugim institucijama, trebamo li popunjavati tablice koje se odnose na doktorande i njihove mentore, dakle, tablice 2.4 i 2.5, odnosno, tablicu 5.1 koristeći onda podatke naših djelatnika?

Zahvaljujem unaprijed!

2
Poštovani,

pripremamo dokument samoanalize za umjetničko-nastavnu visokoškolsku instituciju. S obzirom na specifičnost područja djelovanja, naša pitanja vezana za Znanstvenu i stručnu djelatnost su sljedeća:

1. S obzirom da smo primarno umjetničko-nastavna sastavnica, čiji je proces prijave u Upisnik znanstvenih organizacija u tijeku, a strategiju razvoja imamo u skladu s našom djelatnošću, na koji način trebamo opisati strateški program znanstvenih istraživanja u pitanju 5. a? Možemo li umjesto znanstvenih istraživanja navoditi umjetnička ostvarenja?
2. Kako naša institucija u svom nastavnom osoblju ima tek manji dio onih koji su u znanstveno-nastavnim zvanjima, možemo li za pitanje 5. b navesti i kompetencije umjetničko-nastavnog kadra i časopise ili druge publikacije u kojima su objavljeni njihovi radovi ili ćemo to pobrojati u odgovoru na 5. d pitanje?
3. Možemo li u odgovoru na pitanje 5.g navesti umjetnička ostvarenja proizašla iz međunarodne suradnje umjesto znanstvenih radova?
4. Ukoliko su za našu instituciju važni umjetnički, ne toliko znanstveno-istraživčki projekti, možemo li njih navesti u odgovoru na pitanje 5.i ili ćemo njih navoditi kao odgovor na 5.l pitanje?
5. Možemo li za pitanje 5. j opisati načine doprinosa umjetničkih, a ne znanstvenih ostvarenja?
Unaprijed zahvaljujem!

Pages: [1]


Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 2.0.15 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!