Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?
18 Svibanj, 2021, 15:06:40 pm
Forum Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija
Novosti:

Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.

Poruke - Odjel za analitiku i statistiku

Pages: 1 [2]
16
AZVO je tijekom studenog 2016. godine planirao provođenje konzultacija sa zainteresiranim Mozvag koordinatorima, ako se pokaže dovoljan interes za njihovim održavanjem. Kako bismo dobili informaciju o potrebi održavanja konzultacija, ljubazno vas molimo, ako ste zainteresirani za organizaciju konzultacija, da preko obrasca dostupnog na niže navedenoj poveznici odaberete mjesto i datum koji bi vam odgovarali.

https://www.azvo.hr/hr/mozvag-konzultacije

17
Unaprjeđenje sustava MOZVAG / Rasprava o radu u sustavu Mozvag
« on: 06 Listopad, 2016, 11:39:55 am »
Na ovim stranicama možete iznijeti probleme na koje nailazite u radu sa sustavom Mozvag te prijedloge za poboljšanja. Napomenuli bismo da nas zanimaju i tehnički problemi na koje ste nailazili u radu, iako je za njihovo rješavanje zaduženo Srce, a ne AZVO.

18
Unaprjeđenje sustava MOZVAG / Uvodne informacije za Mozvag administratore
« on: 06 Listopad, 2016, 10:17:18 am »
Pozivamo vas da na stranicama ovog foruma, u okviru teme "Rasprava o radu u sustavu Mozvag", iznesete probleme s kojima se najčešće susrećete ili ste se susretali u radu sa sustavom Mozvag te bismo voljeli čuti vaše prijedloge za poboljšanja. Za sudjelovanje u forumu, odnosno za otvaranje novih tema i odgovaranje na objave, trebate se registrirati na početnoj stranici foruma.

Informacijski sustav Mozvag, uz pomoć kojeg se provode vanjska vrednovanja kvalitete u visokom obrazovanju i znanosti, potrebno je unaprijediti kako bi se poboljšala dostupnost i upotrebljivost podataka te olakšala analiza i izrada izvješća za vanjske stručnjake te širu javnost.
Upute za rad u sustavu dostupne su na adresi: https://mozvag.srce.hr/upute/pages/viewpage.action?pageId=558431

AZVO je u 2016. godini završio petogodišnji ciklus reakreditacije visokih učilišta i, poučeni iskustvom, u budućem ciklusu reakreditacije želimo omogućiti direktan unos svih kvantitativnih podataka koji se dostavljaju u okviru samoanalize (u tablicama).
O postupku reakreditacije (procedurama, dokumentima) možete se informirati na našim internetskim stranicama:
https://www.azvo.hr/index.php/hr/vrednovanja/postupci-vrednovanja-u-visokom-obrazovanju/reakreditacija-visokih-ucilista

Uz raspravu na forumu, po potrebi planiramo i usmene konzultacije sa zainteresiranim djelatnicima visokih učilišta tijekom listopada i studenog. Konačan prijedlog za tehničko unaprjeđenje Mozvag-a planiran je za prosinac 2016. pa bismo cijenili vaš konstruktivni doprinos.

Hvala.

Pages: 1 [2]


Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 2.0.15 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!